Skip to content

STIJLVOLLE À LA CARTE GEZELSCHAP EN UITSTAPDIENST VOOR SENIOREN

Bettina Vassallo

Ik ben Bettina Vassallo, 50 jaar en mama van 2 zonen. Ik ben sociaal,
empathisch, zorgzaam, positief, genereus. Daarnaast heb ik een passie
voor kunst, cultuur, reizen en vooral menselijke interactie.
Met mijn à la carte gezelschapsdienst Kompanio wil ik graag
uw betrouwbare kompaan zijn. 

Beperkte mobiliteit, eenzaamheid, verveling en berusting in hun lot, is voor heel wat senioren de dagelijkse realiteit. Ikzelf weiger de ogen te sluiten voor deze realiteit en ik wil er wat aan doen. 

Vanuit mijn oprechte aandacht voor de wensen en behoeften voor jullie, heb ik Kompanio opgericht, een stijlvolle, à la carte gezelschapsdienst voor senioren.

Deze service bied ik reeds enkele jaren aan en ontmoette heel wat leuke, toffe en interessante mensen, met wie ik een mooie en warme vriendschapsband kreeg. Senioren met een jong hart die graag van het leven en gezelschap 

genieten en nog veel willen ontdekken.  

Met Kompanio organiseer ik kleine daguitstappen in groep of individueel, maar bied ik eveneens individuele programma’s op maat aan,  zoals een bezoek aan de arts, boodschappen doen, familie bezoeken, gewoon een gezellige babbel, … dit telkens met respect, waardering voor uw wereld en wensen. De momenten zijn telkens een bron van genegenheid, gezelligheid, menselijke interactie, vriendschap en nieuwe sociale contacten.

Kompanio is geen synoniem voor thuiszorg of ouderenzorg, maar wel een complementaire schakel, om senioren uit hun isolement te halen, hen de kans te geven om hun tijd op een leuke manier door te brengen.

 

 

Mijn vormingsattesten:

Hoe omgaan met geheugenproblemen bij ouderen

Hoe omgaan met moeilijk hanteerbaar gedrag bij ouderen

Omgaan en aandacht besteden aan levensvragen van de ouderen

Hoe lichaamstaal interpreteren bij de ouderen